Een ideale toevoeging aan zowel zoete als hartige gerechten
De mooi uitgebalanceerd balans tussen zuurheid en een subtiele citrusondertoon maakt van deze azijn tot een veelzijdige aanvulling in de keuken. Een ideale begeleider bij Aziatische gerechten, en geeft het een extra dimensie aan visgerechten. Deze Japanse Yuzu azijn is ideaal om de authentieke smaken van Japan in jouw gerechten te brengen.
INGREDIENTEN
Azijn 60%
yuzu sap 24%
poedersuiker (suiker, glucosestroop)
verdikkingsmiddel: gemodificeerd zetmeel, xanthaangom
Kenmerken & TOEPASSINGEN
Deze Japanse azijn werd al heel lang gebruikt in de Japanse en Koreaanse topkeukens. Dit exotisch azijn verovert stilaan ook de privékeukens van hobbykoks en kookfanaten.
Op smaak brengen en verfijnen van Aziatische gerechten.
Past goed bij gevogelte, vis en zeevruchten, maar ook als speciale specerij in rijstgerechten.
Bewaring
Koel bewaren na openen.
OVER BELBERRY
De geschiedenis van Belberry begon toen André Vandererfven een kleine gastronomische winkel uit het einde van de 19e eeuw verwierf in de West-Vlaamse stad Kortrijk, België. Hij begon met het produceren van fruitconserven voor de lokale markt. In 1990 nam zijn zoon het bedrijf over, breidde de zelfgemaakte productie uit en begon de heerlijke conserven wereldwijd te exporteren.
Tegenwoordig vindt u de unieke producten van Belberry in de beste warenhuizen, hotels en delicatessenwinkels ter wereld. Er gaat niets boven de voortreffelijke smaak van traditioneel bereid voedsel, zorgvuldig bereid met de beste ingrediënten en met de grootst mogelijke liefde.
Zin in méér?
Ontdek hier nog méér producten.