Een ideale toevoeging aan zowel zoete als hartige gerechten
Deze kleurrijke frambozenazijn van Belberry zal alle fijnproevers kunnen bekoren! Deze frambozenazijn heeft een licht zure smaak dat perfect past bij een vinaigrette voor een tomatensalade.
Meng de azijn met extra vierge olijfolie voor een heerlijk smaakvolle dressing voor over uw salade, carpaccio, Aziatische- en koude gerechten. Voor een heerlijke saus kunt u gewoonweg de pan deglaceren na het bakken van uw vlees of gevogelte. Als u deze azijn gebruikt om wild te deglaceren, krijgt u een saus met een onweerstaanbaar aroma.
INGREDIENTEN
azijn (60%)
frambozen puree (EU)(30%)
poedersuiker (suiker, glucosestroop)
verdikkingsmiddel: gemodificeerd zetmeel, xanthaan
Kenmerken & TOEPASSINGEN
Licht zuur van smaak.
Uiterst geschikt in een vinaigrette voor een tomatensalade.
Frambozenazijn mengen met extra vierge olijfolie voor de salade, carpaccio, Aziatische- en koude gerechten.
Om vlees, gevogelte of wild te deglaceren na het bakken.
Bewaring
In een donkere ruimte.
OVER BELBERRY
De geschiedenis van Belberry begon toen André Vandererfven een kleine gastronomische winkel uit het einde van de 19e eeuw verwierf in de West-Vlaamse stad Kortrijk, België. Hij begon met het produceren van fruitconserven voor de lokale markt. In 1990 nam zijn zoon het bedrijf over, breidde de zelfgemaakte productie uit en begon de heerlijke conserven wereldwijd te exporteren.
Tegenwoordig vindt u de unieke producten van Belberry in de beste warenhuizen, hotels en delicatessenwinkels ter wereld. Er gaat niets boven de voortreffelijke smaak van traditioneel bereid voedsel, zorgvuldig bereid met de beste ingrediënten en met de grootst mogelijke liefde.
Zin in méér?
Ontdek hier nog méér producten.