Een ideale toevoeging aan zowel zoete als hartige gerechten
Een verrassing voor fijnproevers. Deze azijn is bereid met verse zwarte bessen en geeft een verrassende en pittige smaak aan sauzen, salades en desserts. Dit azijn is ook heerlijk als saus over vlees of gevogelte en perfect om te mengen met extra vierge olijfolie als smaakvolle dressing over salades, gamba's en groenten. Net even een klein beetje extra bite waardoor je het gerecht meer bijzonder maakt.
INGREDIENTEN
60% azijn
30% zwarte bessenpulp
poedersuiker, suiker, glucosesiroop
gemodificeerd zetmeel
Kenmerken & TOEPASSINGEN
De fruitsmaak wordt gecompenseerd door de lichte zuurgraad van de azijn. Met zijn intense smaak en dikke consistentie past de azijn goed bij donkere sauzen voor wildgerechten, kazen en in salades.
Bewaring
Koel bewaren na openen.
OVER BELBERRY
De geschiedenis van Belberry begon toen André Vandererfven een kleine gastronomische winkel uit het einde van de 19e eeuw verwierf in de West-Vlaamse stad Kortrijk, België. Hij begon met het produceren van fruitconserven voor de lokale markt. In 1990 nam zijn zoon het bedrijf over, breidde de zelfgemaakte productie uit en begon de heerlijke conserven wereldwijd te exporteren.
Tegenwoordig vindt u de unieke producten van Belberry in de beste warenhuizen, hotels en delicatessenwinkels ter wereld. Er gaat niets boven de voortreffelijke smaak van traditioneel bereid voedsel, zorgvuldig bereid met de beste ingrediënten en met de grootst mogelijke liefde.
Zin in méér?
Ontdek hier nog méér producten.