Rozenwater: Een zeer verrassend ingrediënt
Het subtiele bloemenaroma vormt een ideale aanvulling voor een breed scala aan toepassingen.
KENMERKEN & TOEPASSINGEN
Het subtiele aroma van bloemen is een perfecte aanvulling op gerechten uit het Midden-Oosten, India en Griekenland, zoals baklava en rijstpudding.
De verfijnde smaak past ook uitstekend bij Frans gebak, zoals madeleine-cakejes, het aromatiseren van suiker en koekjes voor bij de thee, of als toevoeging aan gezoet heet water of melk. Rozenwater combineert ook goed met vanille, room, witte chocolade, rijst en zachte kazen zoals brie of roomkaas.
INGREDIËNTEN
alcohol, rozenolie, natuurlijke smaakstoffen, propyleenglycol
Over Nielsen-Massey
Nielsen-Massey is een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken en natuurlijke extracten te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.