kala namak granulaat Kala Namak granulaat 2-5mm 120 gram Kala Namak granulaat 2-5mm 120 gram Kala Namak granulaat 2-5mm 120 gram Kala Namak granulaat 2-5mm 120 gram Kala Namak granulaat 2-5mm 120 gram Kala Namak granulaat 2-5mm 120 gram
kala namak granulaat Kala Namak granulaat 2-5mm 120 gram Kala Namak granulaat 2-5mm 120 gram Kala Namak granulaat 2-5mm 120 gram Kala Namak granulaat 2-5mm 120 gram Kala Namak granulaat 2-5mm 120 gram Kala Namak granulaat 2-5mm 120 gram
Kala Namak granulaat 2-5mm 120 gram
0 Review | Review toevoegen
Ons Kala Namak zout wordt gebruikt als specerij in de Indiase keuken. Ook verkrijgbaar in navulzakjes.

Verzendkosten

€ 5,65

1 - 2 werkdagen

verzending binnen 48u

€ 4,75 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Kala Namak als specerij in de Indiase keuken

Om Kala Namak te maken, kookt men Salsola Stocksii met zout, waardoor het de smaak en kleur opneemt. Dankzij het hoge gehalte aan waterstofsulfide en ijzer krijgt ons Kala Namak zout zijn misleidende, maar kenmerkende geur die aan eieren doet denken.

Ingrediënten

Kristalzout, Salsola Stocksii

Kenmerken & TOEPASSINGEN

Kala Namak zout verrijkt voedsel met een zwavelachtige smaak. In India wordt dit zeer gewaardeerd in fruitsalades, chutneys, chaats en de geliefde raitas. Dit kruidenzout is vooral populair bij groenten en exotisch fruit, maar ook bij visgerechten. Het geeft een bijzondere smaak aan vruchtensapdranken en longdrinks. Veganisten waarderen het zout vooral vanwege de kenmerkende ei-achtige smaak.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.