Het zoete verfrissende aroma van citrus
Sinaasappelbloesemwater verrijkt een verscheidenheid aan gerechten met de zoete geur van een citrusboomgaard.
INGREDIENTEN
propyleenglycol, alcohol, sinaasappelbloesem olie, natuurlijke smaakstoffen
VRIJ VAN GLUTEN - GECERTIFICEERD KOOSJER
KENMERKEN & TOEPASSINGEN
Dit verfrissende aromatische water wordt gemaakt van een destillaat van bittere sinaasappels uit Spanje en het Midden-Oosten. Het vindt zijn toepassing in Perzische, Arabische, Indiase en Turkse keukens.
Sinaasappelbloesemwater voegt het zoete aroma van een citrusboomgaard toe aan diverse gerechten. Het is een uitstekende smaakversterker voor puddingen, cakes, koekjes en ander gebak. Het gaat goed samen met vanille, amandel, room, limoen en andere citrusvruchten. Sinaasappelbloesemwater kan ook door verneveling in de lucht een kalmerend en verkwikkend effect hebben.
Over Nielsen-Massey
Nielsen-Massey is een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken en natuurlijke extracten te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.