INHOUD van het pakket
De smaak van vanille is heel persoonlijk en met onze proefpakketjes kan u experimenteren wat voor u de beste soort vanilleboon is.
* Elke vanillesoort wordt vacuüm verpakt met een glazen bewaarbuisje erbij.
* Oeganda Planifolia: Planifolia vanille uit Oeganda heeft een zeer gewaagde smaak door de hoge graad van vanilline.
* Indonesië Planifolia: Mollige, buigzame en vettige vanillestokjes met een overvloed aan zaden.
Belgische kwalitatieve azijn van Belberry uit de reeks 'Royal Selection'. EEN IDEALE TOEVOEGING AAN ZOWEL ZOETE ALS HARTIGE GERECHTEN
Een verrassing voor fijnproevers. Deze azijn is bereid met verse zwarte bessen en geeft een verrassende en pittige smaak aan sauzen, salades en desserts. Dit azijn is ook heerlijk als saus over vlees of gevogelte en perfect om te mengen met extra vierge olijfolie als smaakvolle dressing over salades, gamba's en groenten. Net even een klein beetje extra bite waardoor je het gerecht meer bijzonder maakt.
INGREDIENTEN
60% azijn
30% zwarte bessenpulp
poedersuiker, suiker, glucosesiroop
gemodificeerd zetmeel
Kenmerken & TOEPASSINGEN
De fruitsmaak wordt gecompenseerd door de lichte zuurgraad van de azijn. Met zijn intense smaak en dikke consistentie past de azijn goed bij donkere sauzen voor wildgerechten, kazen en in salades.
Exquise zoutsoort uit Namibië. Verpakt in een mooi glazen kruidenpotje met acacia deksel.
Afrikaans parelzout uit Namibië is een exquise zoutsoort die opvalt door zijn unieke herkomst en speciale textuur.
Het parelzout komt uit de zoutpannen in Namibië, waar het op natuurlijke wijze wordt verkregen door verdamping en zonlicht. Deze natuurlijke omstandigheden dragen bij aan de zuiverheid en kwaliteit.
Kenmerken & TOEPASSINGEN
Het zout wordt gekenmerkt door zijn kleine, bolvormige kristallen, die doen denken aan parels. Deze speciale vorm geeft het zout een unieke textuur en een aantrekkelijk uiterlijk.
Afrikaans parelzout heeft een milde, evenwichtige smaak en is ideaal als afwerking van gerechten. Het benadrukt de natuurlijke smaak van het voedsel zonder te overheersen. De parelvorm van het zout maakt het een aantrekkelijke decoratie voor gastronomische gerechten. Het is ideaal als laatste strooisel op salades, gegrilde groenten of vis. Afrikaans parelzout wordt vaak gewaardeerd door fijnproevers die op zoek zijn naar unieke en hoogwaardige zoutsoorten om hun culinaire creaties een exclusieve toets te geven. Dit speciale zout is vaak biedt een elegante manier om je gastronomische hoogstandjes de finishing touch te geven.
EEN VERBORGEN ZOUT UIT HET ANDES GEBERGTE
Natuurlijk zeezout uit de mediterrane kusten van Kroatië, rook van de fijnste beukenhoutsnippers en veel ervaring - dat zijn de ingrediënten voor ons Duitse rookzout. De meesterroker produceert dit zout in het hart van Saksen met veel hart en ziel en passie in het koude rookproces.
Kenmerken & TOEPASSINGEN
Door het koude rookproces van 6 tot 7 dagen krijgt dit zout een prachtige amberbruine kleur en een intens, natuurlijk rookaroma. De toepassingsmogelijkheden voor rookzout zijn vrijwel onbeperkt. Of het nu gaat om soepen, sauzen, marinades en dressings, vis, vlees, groenten, champignons en eiergerechten, zelfs desserts kunnen overtuigen met een klein snufje Duits rookzout met een geheel nieuwe smaakcomponent.
Ideaal voor recepten waarin u de verleidelijke visuele flair van vanillezaden wilt toevoegen, zoals crème brûlée en ijs. Geproduceerd met handgeselecteerde Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar.
De FAVORIET VAN CHEFS, BAKKERS EN IJSBEREIDERS
Vanillepasta is één van de best bewaarde geheimen in de huidige fascinerende bakwereld. Bijna alle recepten gebruiken vanillestokjes maar hoeveel recepten hebben vanillepasta op hun ingrediëntenlijst staan? Inderdaad, bitter weinig! Vanillepasta is helder, vet en een grote tijdsbesparing... U hoeft geen vanillestokjes uit te schrapen en hebt ook geen schoonmaak achteraf.
Kenmerken
Vanillepasta is een mengsel van geconcentreerd vanille-extract en vanillepoeder. Het is, ondanks de naam vanillepasta, niet zo dik als pasta en heeft meer de consistentie van bijvoorbeeld vloeibare lijm en is gemaakt met vanille-extract, vers gemalen vanillepoeder en tragacanth gom als natuurlijk bindmiddel. Het smaakprofiel is zoet, romig en zacht met een fluweelachtige toets.
Dankzij deze handige smaakvolle zakjes maak je van water voor elk wat wils. Fris, fruitig en botanisch. Lekker voor op tafel, heerlijk voor bij de borrel en perfect voor op het werk. Hydrateren was nog nooit zo fijn!
Fris, frisser, frist. Heerlijk om te drinken en een plaatje om te zien. En met een Rotterdamse twist. Gezond, lekker en een lust voor het oog.
Een heerlijke verfrissing voor op tafel, en dat helemaal met biologische ingrediënten.
INGREDIENTEN
Gedroogde sinaasappel*(33%)
gevriesdroogde blauwe bes*
gedroogde citroen*(19%)
verveine*
pepermuntblad*
(*=van biologische oorsprong)
ZELF TOE TE VOEGEN
Water
° Vul een waterkaraf met 1 eetlepel van de inhoud van de pouchbag en vul af met water.
° Laat minimaal 30 minuten intrekken en serveer direct.
° Vul gedurende de dag gerust nog enkele keren bij met water. De bloemen en bergthee geven veel smaak af.
Binnen 24 uur consumeren.