Voordeelpakket: Assortiment azijn frambozen azijn yuzu azijn mandarijn azij tomaten azijn zwarte bessenazijn
Voordeelpakket: Assortiment azijn frambozen azijn yuzu azijn mandarijn azij tomaten azijn zwarte bessenazijn
Voordeelpakket: Assortiment azijn – Tomaat, Mandarijn, Yuzu, Framboos & zwarte bessen 5x200 ml
0 Review | Review toevoegen
Belgische kwalitatieve azijn van Belberry uit de reeks 'Royal Selection'. Een verrassing voor fijnproevers.

Verzendkosten

€ 5,95

1 - 2 werkdagen

binnen 48u verzonden

€ 45,75 *
€ 40,75 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Een assortiment met zalige smaken van Belberry

Sweet Tomato vinegar (zoete tomatenazijn)

Deze bijzondere vinegar blinkt namelijk uit in zijn milde, zoetachtige eigenschappen en is gebaseerd op de zalige smaak van zoete tomaatjes als pomodori of roma of cherrytomaten.

INGREDIENTEN

Azijn 60%
tomatenpuree 30%
suiker, appelsap, poedersuiker (suiker, glucosestroop), zout, paprikapoeder, kruiden, verdikkingsmiddel (gemodificeerd zetmeel, xanthaangom).

Kenmerken & TOEPASSINGEN

De zoete tomatenazijn komt helemaal tot zijn recht in Italiaanse gerechten. Voeg de tomatenazijn toe aan een koude pasta salade of maak er, met een goede olijfolie, een heerlijke vinaigrette mee en gebruik dit in je vleessaus voor een warm pastagerecht.

Siciliaanse Mandarijn Azijn

Deze fruitige azijn, geïnspireerd door de heerlijke geur van rijpe mandarijnen, biedt een perfecte mix van zoetheid en zuurheid.

INGREDIENTEN

60% azijn
30% mandarijnenpuree
poedersuiker (suiker, glucosestroop)
verdikkingsmiddel: gemodificeerd zetmeel, xanthaan

Kenmerken & TOEPASSINGEN

De Siciliaanse Mandarijn Azijn is niet alleen heerlijk in een breed scala aan bijgerechten, maar brengt ook maaltijdsalades naar een hoger niveau. De verfrissende smaak en delicate aroma van mandarijn zorgen voor een bijzondere smaakbeleving.
 

Yuzu azijn

Een ideale begeleider bij Aziatische gerechten, en geeft het een extra dimensie aan visgerechten. Deze Japanse Yuzu azijn is ideaal om de authentieke smaken van Japan in jouw gerechten te brengen.

INGREDIENTEN

Azijn 60%
yuzu sap 24%
poedersuiker (suiker, glucosestroop)
verdikkingsmiddel: gemodificeerd zetmeel, xanthaangom

Kenmerken & TOEPASSINGEN

Deze Japanse azijn werd al heel lang gebruikt in de Japanse en Koreaanse topkeukens. Dit exotisch azijn verovert stilaan ook de privékeukens van hobbykoks en kookfanaten.

Op smaak brengen en verfijnen van Aziatische gerechten. Past goed bij gevogelte, vis en zeevruchten, maar ook als speciale specerij in rijstgerechten.

Frambozenazijn

Deze frambozenazijn heeft een licht zure smaak dat perfect past bij een vinaigrette voor een tomatensalade. 
Meng de azijn met extra vierge olijfolie voor een heerlijk smaakvolle dressing voor over uw salade, carpaccio, Aziatische- en koude gerechten. Voor een heerlijke saus kunt u gewoonweg de pan deglaceren na het bakken van uw vlees of gevogelte. Als u deze azijn gebruikt om wild te deglaceren, krijgt u een saus met een onweerstaanbaar aroma.

INGREDIENTEN

azijn (60%)
frambozen puree (EU)(30%)
poedersuiker (suiker, glucosestroop)
verdikkingsmiddel: gemodificeerd zetmeel, xanthaan

Kenmerken & TOEPASSINGEN

Licht zuur van smaak.
Uiterst geschikt in een vinaigrette voor een tomatensalade. 
Frambozenazijn mengen met extra vierge olijfolie voor de salade, carpaccio, Aziatische- en koude gerechten.
Om vlees, gevogelte of wild te deglaceren na het bakken.
 

Zwarte bessen azijn

Geeft een verrassende en pittige smaak aan sauzen, salades en desserts. Dit azijn is ook heerlijk als saus over vlees of gevogelte en perfect om te mengen met extra vierge olijfolie als smaakvolle dressing over salades, gamba's en groenten. Net even een klein beetje extra bite waardoor je het gerecht meer bijzonder maakt.

INGREDIENTEN

60% azijn
30% zwarte bessenpulp
poedersuiker, suiker, glucosesiroop
gemodificeerd zetmeel

Kenmerken & TOEPASSINGEN

 De fruitsmaak wordt gecompenseerd door de lichte zuurgraad van de azijn. Met zijn intense smaak en dikke consistentie past de azijn goed bij donkere sauzen voor wildgerechten, kazen en in salades.

OVER BELBERRY

De geschiedenis van Belberry begon toen André Vandererfven een kleine gastronomische winkel uit het einde van de 19e eeuw verwierf in de West-Vlaamse stad Kortrijk, België. Hij begon met het produceren van fruitconserven voor de lokale markt. In 1990 nam zijn zoon het bedrijf over, breidde de zelfgemaakte productie uit en begon de heerlijke conserven wereldwijd te exporteren.

Tegenwoordig vindt u de unieke producten van Belberry in de beste warenhuizen, hotels en delicatessenwinkels ter wereld. Er gaat niets boven de voortreffelijke smaak van traditioneel bereid voedsel, zorgvuldig bereid met de beste ingrediënten en met de grootst mogelijke liefde.

Zin in méér?

Ontdek hier nog méér producten.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.