Biologische vanille op z'n best...
IDEAAL VOOR ALLE DAGELIJKSE KOKEN EN BAKKEN
Ontdek een veelzijdig
vanille-extract, vervaardigd van gecertificeerde
biologische ingrediënten en authentieke vanillebonen uit
Madagaskar. Dit zoete en romige extract voegt een rijke vanillesmaak toe aan al uw recepten, zowel voor warme als koude bereidingen.
BIJZONDERHEDEN
Dit Fairtrade Madagaskar Bourbon Pure Vanille-extract is gemaakt van premium, handgeselecteerde bonen die groeien op het eiland Madagaskar. Het bevat uitsluitend biologische en Fairtrade-ingrediënten. Door een gepatenteerd koude extractieproces worden meer dan 300 smaakstoffen zorgvuldig onttrokken, wat resulteert in een rijk en zacht smaakprofiel met fluweelachtige ondertonen. Dit maakt het extract perfect voor een breed scala aan toepassingen, zowel in warme als koude gerechten.
Fairtrade-gecertificeerde vanille wordt gekweekt door kleinschalige boeren die eerlijke prijzen ontvangen en duurzame landbouwmethoden hanteren. Deze praktijken bevorderen de ontwikkeling van duurzame vanilleproducerende gemeenschappen en dragen bij aan milieubescherming. De vanille wordt schaduwrijk geteeld en gecombineerd met andere gewassen, wat erosie en ontbossing helpt tegengaan.
Vrij van GMO - Allergenen - Suiker.
Gecertificeerd Kosher - Glutenvrij - Biologisch
15ml extract = 1 vanillestokje
INGREDIËNTEN
Biologisch vanille extract, biologische ethanol, water
OVER NIELSEN-MASSEY
Nielsen-Massey selecteert uitsluitend de beste vanille uit Madagaskar en Tahiti. Het wereldwijd gerenommeerde familiebedrijf, opgericht in 1907 door Richard Massey, wordt nu gerund door de derde generatie Nielsens. Opgegroeid tussen de rijke aroma's van vanille, hebben zij de beste methoden bestudeerd om pure vanillesmaken te produceren en optimale resultaten te behalen in alledaagse recepten.
Nielsen-Massey maakt gebruik van koude extractie, een uniek proces dat de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten in elk vanillestokje beschermt.