Vanillepasta Madagaskar 1 kilo Madagaskar Bourbon vanillepasta met zaden (1000gr) Madagaskar Bourbon vanillepasta met zaden (1000gr)
Vanillepasta Madagaskar 1 kilo Madagaskar Bourbon vanillepasta met zaden (1000gr) Madagaskar Bourbon vanillepasta met zaden (1000gr)
Madagaskar Bourbon vanillepasta met zaden (1000gr)
0 Review | Review toevoegen
Vanillepasta kenmerkt zich door een zoet, romig en zacht smaakprofiel met een fluweelachtige touch. Voor meer informatie, zie onderaan de pagina.

Verzendkosten

€ 0,00

1 - 2 werkdagen

verzonden binnen 48u

€ 95,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Spikkeltje spikkeltje aan de wand...

Ideaal voor een verleidelijke visuele flair van vanillezaden in uw gerechten, zoals crème brûlée en ijs. Geproduceerd met handgeselecteerde Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar.

Tasty Vanilla Madagaskar Bourbon vanillepasta is ook verkrijgbaar per 110 gram.

De FAVORIET VAN CHEFS, BAKKERS EN IJSBEREIDERS

Vanillepasta is één van de best bewaarde geheimen in de huidige fascinerende bakwereld. Bijna alle recepten gebruiken vanillestokjes maar hoeveel recepten hebben vanillepasta op hun ingrediëntenlijst staan? Inderdaad, bitter weinig! Vanillepasta is helder, vet en een grote tijdsbesparing... U hoeft geen vanillestokjes uit te schrapen en hebt ook geen schoonmaak achteraf.

Kenmerken & toepassingen

Vanillepasta is gemaakt van geconcentreerd vanille-extract en fijn vanillepoeder en tragacanthgom als natuurlijk verdikkingsmiddel. Ondanks wat de naam doet vermoeden, is het niet zo dik als pasta, maar eerder vergelijkbaar met de consistentie van vloeibare lijm. Het heeft een zoet, romig en zacht smaakprofiel met een fluwelen toets. De pasta's dikke consistentie maakt het mogelijk om een rijke vanillesmaak toe te voegen zonder beslag of sauzen te verdunnen. Het kan direct vanille-extract vervangen voor gerechten waarin u de kenmerkende zwarte vanillepuntjes wilt laten zien. Probeer vanillepasta te combineren met aardbeien en serveer het met slagroom voor een verrukkelijk fruitig nagerecht.

Gebruik

Het enige wat u hoeft te doen is een theelepel (of minder) uit te scheppen en uit te smeren/toe te voegen aan de bereiding. 1 theelepel komt overeen met 1 vanillestokje. Omdat vanillepasta vloeibaar is wordt gebruik afgeraden in droge mengsels van welke aard dan ook. Hiervoor gebruikt u beter vanillepoeder. De pasta zorgt ook voor een bruine kleur en kan witte of lichtgekleurde frosting kleuren. Opteer voor vanille-extract.
1000gr pasta = 910ml
15ml pasta = 15ml extract = 1 vanillestokje

Ingrediënten

Bourbon vanille-extract, vanillezaden, water, suiker, tracaganth gom (natuurlijk bindmiddel), alcohol 5%

Bijzonderheden

Vrij van GMO - Allergenen.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.