De rijke smaak van Bourbon vanille
DE VOLLE FLUWEELZACHTE SMAAK VAN BOURBON VANILLE
Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar, biedt deze vanille een vol, zoet en romig smaakprofiel, aangevuld met een fluweelzachte nasmaak.
KENMERKEN & TOEPASSINGEN
Deze vanille is de perfecte allrounder dankzij zijn constante smaak en geschiktheid in zowel warme als koude gerechten. Het is het meest veelzijdige vanille-extract. Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het koken en bakken!
15ml extract = 1 vanillestokje
INGREDIENTEN
Extract van Bourbon vanillestokjes, suiker, water, alcohol
BIJZONDERHEDEN
Vrij van GMO - Allergenen.
Gecertificeerd koosjer - Glutenvrij.
Over Nielsen-Massey
Alleen de beste vanille uit Madagaskar & Tahiti is intens genoeg voor Nielsen-Massey, een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf tussen het rijke aroma van vanille, hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.
Nielsen-Massey maakt gebruik van koude extractie. Dit unieke proces beschermt de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten die één enkel vanillestokje bevat. Op deze wijze wordt een vanille extract van zeer hoge kwaliteit verkregen.