Vanillepasta Bourbon Madagaskar 3 kilo Madagaskar Bourbon vanillepasta met zaden (3x1000gr) Madagaskar Bourbon vanillepasta met zaden (3x1000gr)
Vanillepasta Bourbon Madagaskar 3 kilo Madagaskar Bourbon vanillepasta met zaden (3x1000gr) Madagaskar Bourbon vanillepasta met zaden (3x1000gr)
Madagaskar Bourbon vanillepasta met zaden (3x1000gr)
0 Review | Review toevoegen
De dikke consistentie van vanillepasta stelt je in staat om een intensere vanillesmaak toe te voegen zonder beslag of sauzen te verdunnen.

Verzendkosten

€ 0,00

1 - 2 werkdagen

verzonden binnen 48u

€ 285,00 *
€ 255,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Spikkeltje spikkeltje aan de wand...

Ideaal voor recepten die de verleidelijke visuele flair van vanillezaadjes vereisen, zoals crème brûlée en ijs. Vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar.

Tasty Vanilla Madagaskar Bourbon vanillepasta is ook verkrijgbaar per 110 gram.

De FAVORIET VAN CHEFS, BAKKERS EN IJSBEREIDERS

Vanillepasta is een van de best bewaarde geheimen in de boeiende wereld van het bakken. Hoewel bijna alle recepten vanillestokjes gebruiken, staan er maar weinig recepten stil bij het gebruik van vanillepasta. En dat terwijl vanillepasta helder, rijk van smaak en een enorme tijdsbespaarder is; het elimineert het uitschrapen van vanillestokjes en de daaropvolgende schoonmaak.

KENMERKEN

Vanillepasta is een combinatie van geconcentreerd vanille-extract en fijn vanillepoeder. Ondanks de naam 'vanillepasta', is het niet zo dik als pasta, maar heeft het eerder de consistentie van vloeibare lijm. Het wordt gemaakt met vanille-extract, versgemalen vanillepoeder en tragacanthgom als natuurlijk bindmiddel. Het heeft een zoet, romig en zacht smaakprofiel met een fluweelachtige finish.

TOEPASSINGEN

De rijke consistentie van de vanillepasta maakt het mogelijk om een intensere vanillesmaak toe te voegen zonder het beslag of de sauzen te verdunnen. Het kan dienen als een direct alternatief voor vanille-extract als u de zichtbare aanwezigheid van vanillezaadjes wenst. Combineer de vanillepasta met aardbeien en serveer het met slagroom voor een verrukkelijk fruitdessert.

GEBRUIK

Het enige wat u hoeft te doen is een theelepel (of minder) uit te scheppen en uit te smeren/toe te voegen aan de bereiding. 1 theelepel komt overeen met 1 vanillestokje. Omdat vanillepasta vloeibaar is wordt gebruik afgeraden in droge mengsels van welke aard dan ook. Hiervoor gebruikt u beter vanillepoeder. De pasta zorgt ook voor een bruine kleur en kan witte of lichtgekleurde frosting kleuren. Opteer voor vanille-extract.
1000gr pasta = 910ml
15ml pasta = 15ml extract = 1 vanillestokje

INGREDIENTEN

Bourbon vanille-extract, vanillezaden, water, suiker, tracaganth gom (natuurlijk bindmiddel), alcohol 5%

BIJZONDERHEDEN

Vrij van GMO - Allergenen.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.