De bakermat van de vanille
EEN DELICAAT KRUIDIG ACCENT
Geproduceerd met handgeselecteerde vanillestokjes uit Mexico voor een vol, romig en zoet-kruidig smaakprofiel, vergelijkbaar met kruidnagel of nootmuskaat.
KENMERKEN & TOEPASSINGEN
Dit vanille-extract is uitstekend in combinatie met gerechten die chocolade, citrusvruchten, kaneel, nootmuskaat of kruidnagel bevatten. Het is ideaal voor liefhebbers van een subtiel kruidig accent. Ook is het een perfecte aanvulling op kruiden zoals chilipepers, tijm of rozemarijn, en combineert het goed met sinaasappel, banaan of kokos.
INGREDIENTEN
Extract van Mexicaanse vanillestokjes, suiker, water, alcohol
BIJZONDERHEDEN
Vrij van GMO - Allergenen.
Gecertificeerd koosjer - Glutenvrij.
15ml extract = 1 vanillestokje
Over Nielsen-Massey
Alleen de beste vanille uit Madagaskar & Tahiti is intens genoeg voor Nielsen-Massey, een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf tussen het rijke aroma van vanille, hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.
Nielsen-Massey maakt gebruik van koude extractie. Dit unieke proces beschermt de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten die één enkel vanillestokje bevat. Op deze wijze wordt een vanille-extract van zeer hoge kwaliteit verkregen.