Een extract van koninklijke allure...
BRENG EEN EXOTISCHE TOETS IN AL UW DESSERTS
Het smaakprofiel van
Tahitiaanse vanille kenmerkt zich door zoetheid, bloemige en fruitige tonen, en wordt vaak beschreven met hints van anijs en kers.
KENMERKEN & TOEPASSINGEN
Omdat Tahitiaanse vanille zeer gevoelig is voor hitte, is het gepatenteerde koude extractieproces van Nielsen-Massey de ideale manier om de unieke smaakstoffen te behouden.
Zoete ideeën: banketbakkersroom, fruittaarten en sauzen, smoothies, shakes, puddingen, custards.
Hartige ideeën: saladedressings, beurre blanc-saus voor zeevruchten, zoete aardappelsalade
Drankideeën: toevoeging aan cranberrysap, martini's, margarita's, gin-fizzes
Opmerkingen van de chef-kok: Tahitiaanse pure vanille is een favoriet van banketbakkers. Deze vanille is erg gevoelig voor warmte en wordt het best gebruikt in gekoelde- en diepvries producten waar het een heerlijk delicate vanillesmaak aan toevoegt.
BIJZONDERHEDEN
Vrij van GMO - Allergenen.
Gecertificeerd koosjer - Glutenvrij
15ml extract = 1 vanillestokje
INGREDIËNTEN
Vanille extract, suiker, ethanol, water
OVER NIELSEN-MASSEY
Alleen de beste vanille uit Madagaskar & Tahiti is intens genoeg voor Nielsen-Massey, een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf tussen het rijke aroma van vanille, hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.
Nielsen-Massey maakt gebruik van koude extractie. Dit unieke proces beschermt de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten die één enkel vanillestokje bevat.