INHOUD van het pakket
De smaak van vanille is heel persoonlijk en met onze proefpakketjes kan u experimenteren wat voor u de beste soort vanilleboon is.
* Elke vanillesoort wordt vacuüm verpakt met een glazen bewaarbuisje erbij.
* Oeganda Planifolia: Planifolia vanille uit Oeganda heeft een zeer gewaagde smaak door de hoge graad van vanilline.
* Indonesië Planifolia: Mollige, buigzame en vettige vanillestokjes met een overvloed aan zaden.
Gemaakt van de meest pure olie van de bittere amandel, om de goudstandaard te leveren voor smaak en kwaliteit.
Een van de meest gebruikte smaakmakers bij het bakken. Dit pure amandel extract gaat goed samen met vanille, chocolade, ahorn en karamel, en heeft een speciale affiniteit voor fruit, zoals frambozen en aardbeien, perziken, rozijnen en pruimen.
Gemaakt van de meest pure olie van de bittere amandel, om de goudstandaard te leveren voor smaak en kwaliteit. Gebruik het ook om de aromatische smaak van amandel te geven aan saladedressing, sauzen, pudding of roomijs.
De Petalos de Sal komen uit een bergachtige streek in de Spaanse provincie Alicante, op ruim 40 km van de Middellandse Zee. Hier, bij een zoutbron, bevindt zich een oude zoutziederij waar sinds de Middeleeuwen zonder onderbreking het witte goud wordt gewonnen. De extractie wordt uitgevoerd zoals dat al eeuwenlang op traditionele wijze gebeurt, in puur handwerk met vakmanschap en met de hulp van zon en wind. Het topproduct van de ¨Saline la Fortuna¨ wordt vervaardigd in een gesloten systeem en een uitgekiend proces - de knapperige en gewilde steenzoutvlokken.
Deze licht zoute vlokken worden als fleur de sel gebruikt voor het op smaak brengen aan tafel, waar ze letterlijk in het gerecht smelten.
Verpakt in een trendy tinnen blik, eenvoudig hersluitbaar.
Rode wijnzout, zoals de naam al doet vermoeden, is zout doordrenkt met rode wijn dat we verkrijgen uit het Catalaanse Priorat-district in Spanje dat bekend staat om zijn krachtige maar elegante wijnen. Het resultaat is een prachtig magenta zout met duidelijke aroma's van wijn dat zeer geschikt is voor vis en vlees.
Deze kleurrijke frambozenazijn van Belberry zal alle fijnproevers kunnen bekoren! Deze frambozenazijn heeft een licht zure smaak dat perfect past bij een vinaigrette voor een tomatensalade.
Meng de azijn met extra vierge olijfolie voor een heerlijk smaakvolle dressing voor over uw salade, carpaccio, Aziatische- en koude gerechten. Voor een heerlijke saus kunt u gewoonweg de pan deglaceren na het bakken van uw vlees of gevogelte. Als u deze azijn gebruikt om wild te deglaceren, krijgt u een saus met een onweerstaanbaar aroma.
Licht zuur van smaak.
Uiterst geschikt in een vinaigrette voor een tomatensalade.
Frambozenazijn mengen met extra vierge olijfolie voor de salade, carpaccio, Aziatische- en koude gerechten.
Om vlees1 gevogelte of wild te deglaceren na het bakken.
Dankzij deze handige smaakvolle zakjes maak je van water voor elk wat wils. Fris, fruitig en botanisch. Vul deze kleurrijke mix aan met water, laat minimaal 30 minuten intrekken en je kan gaan genieten. Vul gedurende de dag de karaf gerust nog enkele keren bij met water.Lekker voor op tafel, heerlijk voor bij de borrel en perfect voor op het werk. Hydrateren was nog nooit zo fijn!
Vul een waterkaraf met 1 eetlepel van de inhoud van de pouchbag en vul af met 1 liter water, laat minimaal 30 minuten intrekken en serveer direct.
Je kan gedurende de dag gerust nog enkele keren bijvullen met water. Binnen 24 uur consumeren.