Samenstelling:
Murray rivier zoutvlokken 0,5-2mm, de trots van Austalië
Het zout heeft een milde, delicate smaak die zeer geschikt is als afwerking van verschillende gerechten. Het benadrukt de natuurlijke smaak van het voedsel zonder te overheersen.
Murray River zoutvlokken is uitstekend geschikt als tafelzout en als finishing sprinkle voor salades, vis, zeevruchten en groenten. De fijne kristallen lossen gemakkelijk op en geven een zachte zoute smaak aan gerechten.
Of het nu in de gourmetkeuken is of bij het barbecueën buiten, Murray River zoutvlokken is veelzijdig en geeft een elegante touch aan je gerechten.
Afrikaans parelzout uit Namibië granulaat 1-3mm, exquise zoutsoort uit Namibië
Het zout wordt gekenmerkt door zijn kleine, bolvormige kristallen, die doen denken aan parels. Deze speciale vorm geeft het zout een unieke textuur en een aantrekkelijk uiterlijk.
Afrikaans parelzout heeft een milde, evenwichtige smaak en is ideaal als afwerking van gerechten. Het benadrukt de natuurlijke smaak van het voedsel zonder te overheersen. De parelvorm van het zout maakt het een aantrekkelijke decoratie voor gastronomische gerechten. Het is ideaal als laatste strooisel op salades, gegrilde groenten of vis. Afrikaans parelzout wordt vaak gewaardeerd door fijnproevers die op zoek zijn naar unieke en hoogwaardige zoutsoorten om hun culinaire creaties een exclusieve toets te geven. Dit speciale zout is vaak biedt een elegante manier om je gastronomische hoogstandjes de finishing touch te geven.
Boliviaans rosé zout granulaat 2-4mm, een verborgen zout uit het Andes gebergte
Het Boliviaanse rozenzout lijkt op rozenkwarts-stenen. Het zout wordt met de hand geoogst in open mijnbouw. Zelfs vandaag de dag, wordt het nog langs de oude karavaanroutes van de Inca´s door de laaglanden getransporteerd. Zijn mooie en opvallende roze kleur verkrijgt het rozenzout door een zeer hoog ijzergehalte. Tal van andere belangrijke mineralen zoals calcium, kalium en magnesium geven het steenzout een zuivere en natuurlijke milde smaak.